Om oss

Hållbarhet, funktionalitet och modern design

Eko Fönster är ett specialiserat företag för leverans och installation av PVC, ALU, trä och trä/aluminium snickerier, rumsdörrar, säkerhetsdörrar, garageportar, jalusier och persienner, myggnät och aluminiumstaket.

Om Eko Fönster

Eko Fönsters historia:

Sedan starten 2023 har företaget Eko Fönster utvecklat sina egna fönsterprofiler av aluminium och trä. Våra produkter uppfyller de höga termiska, atmosfäriska och ljudisolerande kriterierna som föreskrivs för lågenergi- och passivhus. Skickligheten hos de experter som övervakar och hanterar produktionsprocessen börjar med kunskap om markens värde, naturresursernas och resursernas hållbarhet, och bara därefter fortsätter med de senaste tekniska landvinningarna.

Vårt mål:

Vårt främsta mål är att möta våra kunders behov med snabb och högkvalitativ service och högkvalitativa produkter. På så sätt lyckades vi säkerställa att våra referenser talar för sig själva och att kunderna alltid gärna rekommenderar oss till andra. Detta är filosofin för vår marknadsföring och grunden för vår ledning, som vi uppmärksammar och vill utveckla vidare i framtiden. Vårt yttersta mål är att vara det ledande företaget för leverans och installation av fönster/dörrar i Sverige med många nöjda kunder.

Möt vårt team

Vårt teams breda kunskap och många års erfarenhet är inbäddad i alla delar av våra produkter. Den kontinuerliga utbildningen av anställda och införandet av modern teknik och material har fört våra produkter till toppen vad gäller prestandakvalitet, design och energieffektivitet.

Petter

Co-Founder

Gratis konsultation

Vår medarbetare kommer att återkomma till dig så som möjligt. Du når oss via e-post eller direktsamtal. Vi är så glada över att hjälpa dig att göra ditt hem vackrare och finare.

Varukorg